Mirësevini te Ahireti

Shërbimi ynë funeral funksionon prej vitit 2005. Në çdo rast vdekje, ne jemi në shërbim 24 orë.

Stafi ynë professional, rregullon dokumentacionin për transportimin e kufomës brenda dhe jashtë Zvicrës. Për çmimin e shërbimeve tona ju njoftojmë më kohë.

Shërbimet tona funerale shtrihen në gjithë territorin e Zvicrës, dhe jemi të specializuar për transporte ndërkombëtare të kufomave.

Dhembja është e juaja, kurse shërbimi është i yni.”

Nuk dini nga të filloni? Na kontaktoni në: 079 532 20 17