Informojmë familjarët e të vdekurit. Për të vdekurin nevojiten këto dokumente: Pasaporta, letërnjoftimi (ausvajsi), certifikate e lindjes ose certifikata kurorëzimit.

Pastrimi i Kufomës sipas ligjeve fetare islame. Mbështhjellja me qefin dhe vendosja e tijë në arkivol. Pas pastrimit të kufomës, familjarët mundë të përshëndeten për here të fundit me kufomën.

Pastaj bëhet falja e namazit të kufomës, dhe kufoma transportohet me aeroplan deri në vendin e lindjes.

Ju dërgojme faturat e pagesës për shërbimet tona dhe faturat që këmi paguar gjatë transportit të kufomës.

Ahireti 1
Ahireti 2
ahireti foto
ahireti vetura 2
1
ahireti vetura